Garage Geurtsen opent afdeling schadeherstel

Garage Geurtsen opent afdeling schadeherstel

Autoschade Geurtsen heeft zaterdag 18 mei 2019 een nieuwe hypermodere werkplaats geopend. Tijdens de open dag konden belangstellenden een indruk opdoen van het schadeherstelproces en namen zij een kijkje in de spuiterij.

De nieuwe spuiterij is milieubesparend, energie-efficiënt en herbergt één van de modernste spuitinstallaties van Nederland. Autoschade Geurtsen, zusterbedrijf van Garage Geurtsen uit Veenendaal, richt zich op complete schadeafwikkeling. Van taxatie en afhandeling tot compleet herstel, zoals spuitwerk, restauratie, sportrepair en het verhelpen van ruitschade.

Eigenaar Willem Geurtsen is logischerwijs in zijn nopjes met de nieuwe werkplaats. ,,We hebben al dertig jaar ervaring met autoschade. Voorheen deden we dit vanuit het garagebedrijf, maar met deze nieuwe locatie kunnen we klanten nog beter bedienen. Wij werken met vakmensen die met geavanceerde apparatuur elke auto of bedrijfswagen (tot 3500 kg) kunnen herstellen. De droogtijd is kort, onder andere dankzij de duurzame pelletkachel met digitaal gestuurd verwarmingssysteem. Ons streven is geweest om zo efficiënt mogelijk met energie en de ruimte in het pand om te gaan, en dat is gelukt! Met de pelletkachel om de spuitcabines te verwarmen zijn we helemaal gasloos. Verder werken we met de nieuwste soorten verf die het minst milieubelastend zijn.”

Bron: EdeStad.nl