Lancering website 7zitter.nl

Lancering website 7zitter.nl

In april 2020 is Garage Geurtsen eigenaar van 7zitter.nl geworden. Deze website is een initiatief om interessante informatie en nuttige adviezen te verschaffen over auto’s met vijf tot en met negen zitplaatsen.

Garage G. Geurtsen is een specialist in het bieden van vervoersoplossingen voor grote gezinnen. Grotere gezinnen hebben grote auto’s nodig, in het bijzonder auto’s met vijf tot en met negen zitplaatsen. Daarom zorgt Garage Geurtsen dat er altijd een ruim aanbod aan 7-persoonsauto’s op voorraad is. Ook bieden wij een uniek alternatief voor de conventionele zevenzitter: de Uniklapbank.


De algemene autowebsites zijn volledig gericht op het grote massa aanbod auto’s waardoor je in het segment 7zitters het overzicht mist. Deze website brengt daar verandering in door specifiek voor dit segment informatie aan te bieden en nieuws te publiceren.

Deze site geeft interessante informatie en nuttige adviezen omtrent “zevenzitters”. Wij hopen dat dit voor veel bezoekers interessant zal zijn. De weblogs over deze onderwerpen verschijnen automatisch op de onderstaande social media, waar tevens andere updates zullen verschijnen. Door je aan te melden als lid blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in dit segment en is het makkelijk te reageren of je eigen ervaringen te delen met andere bezoekers!

>> Bezoek nu de site 7zitter.nl <<